×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ισχυρές καταιγίδες φέρνει η εξασθενημένη «Κλεοπάτρα»

20 Νοεμβρίου 2013 12:13

Εξασθενημένος μεν, αλλά έφτασε στην Ελλάδα και πλήττει ήδη με ισχυρές βροχές πολλές περιοχές της χώρας ο κυκλώνας Κλεοπάτρα που σάρωσε τη Σαρδηνία. Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε στο Λεκανοπέδιο της Αττικής η πρωινή νεροποντή.

Η συσσώρευση υδάτων έκλεισε την Πειραιώς από Πέτρου Ράλλη έως Χαμοστέρνας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και την υπόγεια γέφυρα της Συγγρού στο Δέλτα Φαλήρου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία στους παραπάνω δρόμους αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο η κίνηση ομαλοποιήθηκε μετά τις 11.30.

Παράλληλα, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων στη Λ.Μαρκοπούλου, στο ύψος της Πυροσβεστικής.

Εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας διεξάγεται η κίνηση στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, λόγω κατολίσθησης, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Η πρόγνωση του καιρού

Η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα καταιγίδες στα δυτικά, την Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερά και τα βορειοανατολικά, ενώ κατά τόπους θα είναι ισχυρές στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ισχυρές καταιγίδες φέρνει η εξασθενημένη «Κλεοπάτρα»

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές μέχρι το μεσημέρι και τοπικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και αύριο Πέμπτη, με νεφώσεις και βροχές. Κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, γρήγορα όμως θα περιοριστούν στην ανατολική ν ησιωτική χώρα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται βελτίωση.

Οι άνεμοι θα ονέουν στα δυτικά δυτικοί 4 με 6 Μποφόρ, στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 7 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos