×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Καλημέρα» με 4,4 Ρίχτερ είπε στην Κεφαλονιά ο Εγκέλαδος

09 Φεβρουαρίου 2014 13:38

Με αρκετούς μετασεισμούς από τα ξημερώματα, ξύπνησε σήμερα η Κεφαλονιά, ενώ ιδιαίτερα αισθητός, ήταν εκείνος που σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί και είχε μέγεθος 4.4 βαθμούς της κλίμακας

Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας.Με κόκκινο σημειώνεται το επίκεντρο του σεισμού των 4,4 Ρίχτερ το πρωί της Κυριακής. Εμφανής είναι ο μεγάλος αριθμός δονήσεων που έχει καταγραφεί το τελευταίο 48ωρο

Οι κάτοικοι του νησιού σταδιακά έχουν προσαρμοστεί στην πυκνή μετασεισμική ακολουθία και πλέον ανησυχούν πολύ λιγότερο κάθε φορά που καταγράφεται μία νέα δόνηση.

Η νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή στο Ληξούρι κύλησε ήσυχα, με πολλούς από τους σεισμόπληκτους κατοίκους να διανύκτερεύουν μέσα σε αυτοκίνητα, αλλά και στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και σε αντίσκηνα.

Το μεσημέρι, αναμένεται ο κατάπλους κρουαζιερόπλοιου το οποίο έχει την δυνατότητα φιλοξενίας 600 πολιτών και θα βοηθήσει στην περαιτέρω κάλυψη των αναγκών σε στέγαση και χώρους ενδιαίτησης.
www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos