Κακά μαντάτα για το Survivor 3! Η αλλαγή που ανατρέπει το... μέλλον του ριάλιτι

30 Ιουλίου 2018 16:00

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα για το Survivor...

Η αποτυχία του Survivor 2 έναντι της τεράστιας επιτυχίας του Survivor 1, σε συνδυασμό με την απόφαση του ΣτΕ για την αλλαγή στην ώρα προβολής Παρασκευή και Κυριακή, προκαλεί εντονότατο προβληματισμό στην ηγεσία του ΣΚΑΪ, αλλά και στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το Survivor 3 δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο για να αποτελέσει μια απ' τα... ίδια με το Survivor 2 και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην το δούμε σύντομα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι δύο πλευρές έχουν βέβαια συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο, όμως δεν αποκλείεται, αν οι συζητήσεις τους για την επέκταση της συμφωνίας τους για ακόμα τρια χρόνια στεφθούν με επιτυχία, να κάνουν μια παύση στην προβολή του Survivor.

Επιπλέον εμπόδιο μπήκε από την πλευρά του Συμβουλίου της Επικρατείας που αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα, όπως η ώρα έναρξης προβολής των επεισοδίων της Παρασκευής και της Κυριακής να αλλάξει από τις 21.00 στις 22.00. Παράλληλα, αλλάζει και η σήμανση για τις δύο αυτές ημέρες και ώρες προβολής, με το Survivor να μετατρέπεται από «Κατάλληλο για όλους» σε πρόγραμμα «Κατάλληλο - Απαραίτητη η γονική συναίνεση». Και αυτή η αλλαγή μόνο ασήμαντη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εμπορική αξιοποίηση του Survivor 3.

Ολα λοιπόν, είναι πλέον στον αέρα για το μέλλον του Survivor και με ενδιαφέρον θα πρέπει να αναμένονται οι επίσημες αποφάσεις της διοίκησης του ΣΚΑΪ και του Ατζούν Ιλιτζαλί.

dokari.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos