Η απάντηση του Τομ Χανκς για τα περί συμμετοχής του σε εκδήλωση του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτιστικής Διπλωματίας

04 Οκτωβρίου 2018 12:38

Εχθές, η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, κατήγγειλε μέσω Twitter ότι το ίδρυμα ψεύδεται αναφορικά με την παρουσία του άνδρα της σε εκδήλωσή του


Ένα σημαντικό μήνυμα στους «φίλους του στην Ελλάδα» έστειλε ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς, λίγες ώρες αφότου η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, κατήγγειλε μέσω Twitter ότι το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας ψεύδεται αναφορικά με την παρουσία του άνδρα της σε εκδήλωσή του.

«Κάποιος ισχυρίζεται ότι θα εμφανιστώ σε εκδήλωση στην Αθήνα, κάτι που δεν είναι ούτε υπήρξε ποτέ αλήθεια. Εισιτήρια πωλούνται με την υπόσχεση της παρουσίας μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς σε ανάρτησή του στην ίδια πλατφόρμα και ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας μου στην εκδήλωση και οι διοργανωτές δεν είναι ειλικρινείς σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μαζί μου. Προσέξτε να μην σας εξαπατήσουν».

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν υπάρχει κανένας φορέας που να ονομάζεται Tom Hanks Management και οποιαδήποτε δική μου υπογραφή σε συμβόλαιο δήθεν συμφωνίας είναι προϊόν πλαστογραφίας», συμπληρώνει ο πολυαγαπημένος ηθοποιός

www.protothema.gr

.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos