Θρίλερ με απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά

27 Δεκεμβρίου 2018 13:06

Θύμα απαγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε γνωστός επιχειρηματίας στον Πειραιά τη στιγμή που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους. Πρόκειται για έναν 51χρονο εισαγωγέα ποτών πατέρα τριών παιδιών.

Τη στιγμή της απαγωγής του επιχειρηματία περιγράφουν κάτοικοι της Ακτής Θεμιστοκλέους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν διακοπές με την οικογένεια του και επέστρεψε χθες το απόγευμα.

Όπως λένε, γύρω στις 9:00 το πρωί άκουσαν φωνές από τους υπαλλήλους παρακείμενου σούπερ μάρκετ, οι οποίοι βλέποντας τους τέσσερις σωματώδεις άνδρες να τραβούν τον επιχειρηματία, θεώρησαν ότι πρόκειται για ληστεία.

Ωστόσο, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι δράστες -που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες φορούσαν μπλούζες που έγραφαν ΕΚΑΜ- ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία ο οποίος είχε μόλις βγει από την πολυκατοικία που διαμένει και κατευθυνόταν προς το όχημα του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του iefimerida, το όχημα ήταν παρκαρισμένο ελάχιστα μέτρα μακριά από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Εν συνέχεια, τον έβαλαν με τη βία σε μαύρο όχημα μάρκας Volkswagen και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα.

Αυτή τη στιγμή το σημείο της απαγωγής παραμένει αποκλεισμένο από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ενώ στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) εξετάζουν σχολαστικά την απόσταση μεταξύ της πολυκατοικίας και του ΙΧ του θύματος σε αναζήτηση στοιχείων που θα «φωτίσουν» την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποιο τηλεφώνημα στους οικείους του επιχειρηματία όπως συνηθίζεται σε περιπτώσεις απαγωγής προκειμένου να ζητηθούν λύτρα, γεγονός που ανησυχεί τους αστυνομικούς.

Πάντως, στο μικροσκόπιο των Αρχών αναμένεται να μπει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου σούπερ μάρκετ καθώς θεωρείται πιθανό η στιγμή της απαγωγής να έχει καταγράφει.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos