Σοκ στην Καβάλα: Ο προσκεκλημένος σκότωσε με καραμπίνα τον οικοδεσπότη μετά από καβγά

06 Ιουλίου 2019 21:30

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καβάλα, όταν ένας 67χρονος πυροβόλησε τον 54χρονο φίλο του τραυματίζοντας τον θανάσιμα στην θωρακική χώρα, επειδή διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αιτία.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που οι δύο φίλοι έτρωγαν στο σπίτι του θύματος, ξέσπασε φραστικό επεισόδιο, με τον 67χρονο να φεύγει από το τραπέζι. Στη συνέχεια πήγε σπίτι του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του και επέστρεψε στο σπίτι του 54χρονου για να του ζητήσει τον λόγο. Ο καβγάς συνεχίστηκε και τότε ο δράστης πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Ο 67χρονος διέφυγε, αλλά συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Χθες, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos