Αυτός είναι ο 27χρονος δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου

18 Ιουλίου 2019 20:00

Έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση δόθηκαν στην δημοσιότητα, από την Αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

Πρόκειται για τον ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Ιωάννη του Αποστόλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης.

 Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας είκοσι (20) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ιδίως την εξακρίβωση και άλλων παθουσών που έχουν τελεστεί σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις από τον ανωτέρω.

 Ο 27χρονος δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου, Ιωάννης Παρασκάκης
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25802 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δολοφονία βιολόγου: «Δεν μπορώ να ελέγξω τη μανία μου» είπε ο 27χρονος στους αστυνομικούς
Μετά την αποκάλυψη πως υπήρξαν κι άλλες γυναίκες που κατήγγειλαν ότι τους επιτέθηκε ένας οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου (ίδιου με αυτό του συλληφθέντα), άρχισαν οι έρευνες για το παρελθόν του 27χρονου αγρότη. Σύμφωνα με τον Alpha, ο ύποπτος, αφού παραδέχτηκε το έγκλημά του, ανέφερε ότι τον κυριεύει «μια μανία» την οποία δεν μπορεί να ελέξγει.

«Οταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω» φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς. Όπως φαίνεται, πιθανότατα εμπλέκεται και σε άλλες σεξουαλικές επιθέσεις, με τον ίδιο να κρατείται και με δυσκολία να μιλά για τα όσα έχει κάνει.

iefimerida.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos