Υπόθεση Μποτρίνι: Βγήκε η ιατροδικαστική έκθεση

27 Αυγούστου 2019 11:33

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή, ο οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε ένα εφιάλτη στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Ο νεαρός κατήγγειλε ότι υπέστη βασανιστήρια από τον υπεύθυνο κουζίνας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου τού έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα, ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είχε αναφέρει πως γνώριζε για την καταγγελία και πως τα «πράγματα δεν είναι έτσι» .

 

Σύμφωνα με το Star, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα, οι οποίες έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Μάλιστα, αυτές είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο ιατροδικαστής παρέδωσε ήδη την έκθεσή του στις δικαστικές Αρχές. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα.

Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν οι καταγγελίες.

Την Παρασκευή 23/8 μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» επιτέθηκαν σε εστιατόριο που ανήκει στον γνωστό σεφ Έκτορα Μποτρίνι, στην οδό Βασ. Γεωργίου, στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα άτομα αυτά έσπασαν την κεντρική πόρτα του καταστήματος και στη συνέχεια πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά αποχώρησαν.

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos