Γιάννης Βούρος: «Γελοία υποκείμενα» οι μαθήτριες που διακωμώδησαν την παρέλαση

30 Οκτωβρίου 2019 00:34

Την έντονη αντίδραση και οργή του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου προκάλεσε η παρέλαση «αλά Monty Python» των μαθητριών, για την 28η Οκτωβρίου.

Ο ίδιος καταφέρθηκε εναντίον τους με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Είναι «γελοία υποκείμενα», ανέφερε ενώ πρόσθεσε πως έχει ξεκινήσει η «ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών», «καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Η ανακοίνωσή του όπως διατυπώθηκε στο Facebook στη σελίδα Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία – Γιάννης Βούρος:

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

aftodioikisi.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos