Αποκάλυψη από τη Σερβία: «Αυτοί πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς»

10 Ιανουαρίου 2020 20:30

Νέο σενάριο σχετικά με τους δράστες της υπόθεσης Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος δέχθηκε την περασμένη Τρίτη (07/01) πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Το βράδυ της Τρίτης (07/01) κι ενώ ήταν έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είδε έναν άγνωστο άνδρα μέσα από ένα Smart να τον πυροβολεί. Ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού γλίτωσε από… θαύμα, με τον δράστη να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγη ώρα αργότερα το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άνδρας που πυροβόλησε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, βρέθηκε απανθρακωμένο σε περιοχή κοντά στο σπίτι του Σέρβου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, η υπόθεση πέρασε στα χέρια της αστυνομίας που αναζητά τους δράστες αλλά και τα αίτια της επίθεσης κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Οι δυο επικρατέστερες εκδοχές ως τώρα, είχαν να κάνουν με εμπλοκή της κόρης του, Στέλλας, και με την εμπλοκή του ίδιου σε μια υπόθεση των «Panama Papers».

Εκτός από αυτές τις δυο εκδοχές, όμως, υπάρχει και μια ακόμα που μάλιστα… αποκαλύπτει και την ταυτότητα των δραστών. Ιστοσελίδα στη Σερβία αναφέρει πως ούτε το παρελθόν της κόρης του, ούτε και η εμπλοκή του στην υπόθεση των «Panama Papers» είναι τα αίτια για τους πυροβολισμούς που δέχθηκε. Η «sport.blic.rs», το πάει ένα… βήμα παραπέρα και σε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο αναλύει αρκετά δεδομένα γύρω από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς την τελευταία τριετία, και αποκαλύπτει ποιοι μπορεί να είναι οι δράστες!

newsbomb.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos