Αλλάζουν όλα στις τράπεζες - Με πακέτα... προσφορών οι συναλλαγές

10 Ιανουαρίου 2020 21:29

Ο καταναλωτής θα πληρώνει προπληρωμένα «πακέτα» τα οποία θα έχουν να κάνουν με το πόσες συναλλαγές εκτιμά ο ίδιος πως θα έχει


Νέα εποχή έρχεται για τις ελληνικές τράπεζες, με γκισέ που εξαφανίζονται, προσωπικό άνευ ουσιαστικού αντικειμένου και νέες χρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2020, όπως έχει ανακοινωθεί αρμοδίως, αναμένεται να γίνει «ομαδοποίηση» εργασίων σε ό,τι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ετσι, ο καταναλωτής θα πληρώνει προπληρωμένα «πακέτα» τα οποία θα έχουν να κάνουν με το πόσες συναλλαγές εκτιμά ο ίδιος πως θα έχει, αλλά και το είδος των συναλλαγών στις οποίες θα προβαίνει (αποστολή εμβασμάτων κ.λπ.).

Τα νέα μέτρα εντάσσονται στην προσπάθεια μετασχηματισμού του τραπεζικού συστήματος, ενώ αναμένεται να έχουν ως αποτέλεσμα τον περιορισμό των υπηρεσιών που θα παρέχονται στα γκισέ, καθώς οι πελάτες θα αξιοποιούν τις ψηφιακές δυνατότητες που παρέχουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Εν προκειμένω αξίζει να αναφέρουμε πως από το 2019 ελληνική συστημική τράπεζα δεν πραγματοποιεί στα γκισέ συναλλαγές κάτω των 400 ευρώ

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos