Δείτε την ολοκαίνουργια πλατεία Ομονοίας και το σιντριβάνι της

20 Φεβρουαρίου 2020 16:37

«Είμαι χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή...» έγραψε σε κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Αθηναίων


Γέμισε το καινούργιο σιντριβάνι της ανακαινισμένης πλατείας Ομονοίας και περιμένει τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αθήνας να απολαύσουν τη δροσιά του. Η κατασκευή του σιντριβανιού, που έχει διάμετρο 30 μ., 13 πίδακες, 188 δέσμες νερού, αλλά και 90 υποβρύχιους προβολείς, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την πλατεία, που κάνει τα αποκαλυπτήριά της.

Η ανακατασκευή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδος, όπως, άλλωστε, έχει ανακοινώσει ο Δήμος Αθηναίων. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή...» έγραψε σε κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ενώ «ανέβασε» στο Instagram σχετικό βίντεο με τη στιγμή που άρχιζε να γεμίζει το νερό το σιντριβάνι, συνοδεύοντας το από τη φράση «ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο».

Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό στη νέα πλατεία Ομονοίας σε έναν ιστό πρόκειται να τοποθετηθεί ένα ανεμόμετρο, το οποίο θα ενημερώνει την κεντρική μονάδα ελέγχου για να μειώνει το ύψος των πιδάκων όταν η ταχύτητα του ανέμου θα ξεπερνά κάποια όρια.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos