Κορωνοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες για δύο εβδομάδες

08 Μαρτίου 2020 16:25

Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες στην Ελλάδα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν για να αποφευχθεί η περαιτέρω μετάδοση του κορωνοϊού και να προστατευθούν οι ευπαθείς ομάδες.

 

Το μέτρο αναμένεται να επηρεάσει τόσο την πρώτη αγωνιστική των Playoffs της Super League 1 όπου υπάρχουν τα ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Άρης-ΟΦΗ τα οποία είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις 14-15 Μαρτίου αλλά και της δεύτερης αγωνιστικής που είναι τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ΟΦΗ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Άρης.

Παράλληλα, χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Γουλβς για το Europa League.

Από εκεί και πέρα, το συγκεκριμένο μέτρο θα επηρεάσει και τα υπόλοιπα σπορ αλλά και τις χαμηλότερες κατηγορίες ποδοσφαίρου.

Σήμερα, Κυριακή, ανακοινώθηκε επτά νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό σε 73.

Έξι εξ αυτών είναι άτομα που συνδέονται με κάποιον από τους προηγούμενους ασθενείς, ενώ το έβδομο άτομο δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν νοσούντα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, είπε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να δίνει έμφαση στις ευπαθείς ομάδες και ανέφερε ότι ο υιός εξακολουθεί να μεταδίδεται ταχύτατα καθώς ήδη έχει ανιχνευθεί σε πάνω από 100 χώρες με 106.000 κρούσματα.

cnn.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos