Κορωνοϊός: Συναγερμός στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα λόγω θετικού κρούσματος

11 Μαρτίου 2020 12:47

Συναγερμός για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Αλεξάνδρα, διότι υπάρχει πιθανότητα να έχουν εκτεθεί στον κορωνοϊό από ασθενή που δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία

.Σύμφωνα με πληροφορίες από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου το πρωί της Τρίτης πήγε στο νοσοκομείο ένας 70χρονος με την συνοδεία της γυναίκας του με λοίμωξη αναπνευστικού.

Την ώρα που περίμενε στο τμήμα επειγόντων εξωτερικών, ήρθε ένα ύποπτο κρούσμα και ο συγκεκριμένος χώρος άδειασε. Βγήκαν όλοι έξω για να διαχειριστούν το ύποπτο περιστατικό που δεν ήταν τελικά και το μεσημέρι ο 70χρονος χωρίς να κάνει τεστ μπήκε σε δωμάτιο με άλλους ασθενείς χωρίς να έχουν ληφθεί μέτρα προστασίας.

Κάποια στιγμή στιγμή ένας γιατρός κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και του πήραν δείγμα το οποίο βγήκε αργά το βράδυ της Τρίτης θετικό. Άμεσα σήμανε συναγερμός, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό τέθηκε σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματά τους και γίνονται προσπάθειες για να απολυμανθεί ο χώρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos