Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα τα γυμναστήρια

20 Μαϊος 2020 12:56

Τα γυμναστήρια έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν στις 29 Ιουνίου, όμως, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, γίνεται προσπάθεια για να ανοίξουν νωρίτερα.

Σε αυτή την ενημέρωση προχώρησε ο ΣΥ.Π.Φ.Α.Α.

«Ευχαριστούμε τον υφυπουργό κ. Παπαθανάση που δέχθηκε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΠΦΑΑ στο γραφείο του, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των πτυχιούχων φυσικής αγωγής μπροστά από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Του μεταβιβάστηκαν γραπτώς τα αιτήματα του συλλόγου, και δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν μέτρα στήριξης προς τον κλάδο μας, καθώς και νέα ημερομηνία επανέναρξης, νωρίτερα από την προβλεπόμενη. Με το θέμα ασχολούνται διεξοδικά και προσωπικά ο ίδιος, καθώς και ο πρωθυπουργός.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση. Δείξαμε ότι μπορούμε να συσπειρωθούμε, ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτό που υπηρετούμε, την άσκηση», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο facebook.

zougla.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos