Γυναικεία μαγιό για το πιο in fashion καλοκαίρι!

09 Ιουλίου 2020 17:47

Τα γυναικεία μαγιό του φετινού καλοκαιριού θα είναι αυτά που θα λατρέψουν όλοι. Ανακάλυψε τώρα όλες τις νέες γραμμές τους και βρες αυτό που σου ταιριάζει!

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, ζέστη, αλάτι και φυσικά πολλά μπάνια! Άρα το απαραίτητο αξεσουάρ είναι τα γυναικεία μαγιό που σε κάνουν να δείχνεις στιλάτη και sexy κάθε στιγμή της ημέρας είτε στην παραλία, είτε στην πισίνα του ξενοδοχείου, είτε στο νυχτερινό party του beach bar!

Δες λοιπόν τα γυναικεία μαγιό που θα φορεθούν φέρουν!

Μπικίνι με Push Up

Τι θα έλεγες για ένα γυναικείο μαγιό με ενίσχυση για πλούσιο στήθος και ακαταμάχητη σιλουέτα; Ναι τώρα μπορείς να βρεις τοπάκια τα οποία κρατούν σταθερό το στήθος σου, ενώ παράλληλα το ανορθώνουν προσφέροντας ένα εντυπωσιακό και πολύ sexy αποτέλεσμα το οποίο θα λατρέψουν όλοι. Μπορείς να τα βρεις σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια.

Ολόσωμα μαγιό

Τα μοντέρνα κοψίματα σε συνδυασμό με τη chic θηλυκότητα δημιουργούν έναν νέο τύπο ολόσωμου μαγιό το οποίο απευθύνεται στην sexy γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση με το σώμα της και δεν φοβάται να τραβήξει τα βλέμματα. Τα φετινά ολόσωμα μαγιό βγαίνουν σε εντυπωσιακά χρώματα, αποκαλυπτικά σχέδια και απίθανα tropical μοτίβα. Όλα εγγυώνται ένα πράγμα: Το απόλυτο fitting στο σώμα σου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos