Πέθανε ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος σε ηλικία 61 ετών

12 Ιουλίου 2020 12:43

Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά όπως επίσης αστρολόγος και συγγραφέας


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Πητ Παπαδάκος. Την είδηση έκανε γνωστή στα social media η οικογένειά του. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις μελών της οικογένειάς του στο Facebook, ο αστρολόγος και συγγραφέας πέθανε το Σάββατο 11 Ιουλίου, με την ανιψιά του Μαριαλένα Παπαδάκου και τον ανιψιό του Τάσο Παπαδάκο να γράφουν πως δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Καλοκαιρινό Instyle, συνδρομή Cinobo, ηλεκτρικό scooter Xiaomi και δωρεάν ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης διόρθωσης εμβαδού ακινήτων
Ο Πητ Παπαδάκος είχε καταγωγή από το Γύθειο Λακωνίας ενώ γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά όπως επίσης αστρολόγος και συγγραφέας. Επίσης, ήταν πτυχιούχος του Clayton university U.S.A, πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής, ενώ υπήρξε ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ). Τέλος, διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημωνικης Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων) και υπήρξε ιδρυτής της Ανώτατης Σχολής Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos