Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σοκάρει το φινάλε

12 Ιουλίου 2020 15:08

Οι εξελίξεις στα επόμενα 4 επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Δείτε πως τελειώνει η φετινή σεζόν για τη δημοφιλή σειρά.


Την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, με το 125ο επεισόδιο, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς που επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Απίστευτες οι ανατροπές και ραγδαίες οι αποκαλύψεις στα 4 τελευταία επεισόδια για τη φετινή σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες μέχρι το φινάλε

Άγριες Μέλισσες Δευτέρα 13 Ιουλίου – Επεισόδιο 122: Όλοι μένουν έκπληκτοι από τον βίαιο ξυλοδαρμό του Σταμάτη από τον Νικηφόρο. Η Ασημίνα αποφασίζει να δώσει στον Σταμάτη τα χρήματα που ζητά για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Εκείνος θα τα δεχτεί ή θα αλλάξει τακτική; Παράλληλα, η Ανέτ προσπαθεί να μάθει τον λόγο που ο Δούκας αποφάσισε να κρατήσει τον Μελέτη κοντά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν, επιτέλους, τον έρωτά τους ενώ ο Νέστορας καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος βυθίζεται ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποιεί την Ελένη. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου, έπειτα από εντολή του Δούκα, και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του. Η Ουρανία βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα όταν φτάνουν τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Λάμπρος βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί τόσο στη σχέση του με τη Θεοδοσία όσο και με τον Κυπραίο.

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos