Κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό στην Αγία Παρασκευή!

11 Σεπτεμβρίου 2020 09:58

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε δασκάλα στην Αγία Παρασκευή, με το δήμαρχο της πόλης Βασίλη Ζορμπά να καταγγέλλει στο newsit.gr πως ο ΕΟΔΥ αρνήθηκε να πάει στο σημείο, με τη δικαιολογία πως η δομή είναι μικρή!

Όλα αυτά τρεις μόλις μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και η μαθητική κοινότητα του δημοτικού σχολείου στην Αγία Παρασκευή είναι ανάστατη μετά την αποκάλυψη του θετικού κρούσματος μεταξύ των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Την ίδια ώρα με απόφαση του δήμου και σε συνεννόηση με την διεύθυνση του σχολικού εκπαιδευτηρίου ολοκληρώθηκε η απολύμανση όλων των χώρων ενώ ήδη κάποιοι από τους εκπαιδευτικούς αναμένουν τ αποτελέσματα των τεστ που πραγματοποίησαν μετά την ενημέρωση που είχα.

“Κανένα σημείο ζωής από τον ΕΟΔΥ”

“Έχουμε μια δασκάλα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, σ ένα από τα δημοτικά σχολεία του δήμου μας από το απόγευμα της Τετάρτης. Η δασκάλα ειδοποίησε τον διευθυντή του σχολείου, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και εγώ. Μέχρι αυτή την ώρα ο ΕΟΔΥ δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής με αποτέλεσμα να μην έχει ξεκινήσει ακόμα η ιχνηλάτηση των επαφών της δασκάλας. Όπως έμαθα ξεκίνησαν να τους λένε διάφορες δικαιολογίες όπως πως δεν είναι μεγάλη η δομή” αναφέρει ο κ.

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos