Σχέδιο της κυβέρνησης για κλειστές δομές μετά την καταστροφή στη Μόρια - Πού θα χτιστούν

11 Σεπτεμβρίου 2020 10:01
Πόσες κλειστές δομές ετοιμάζει η κυβέρνηση

Επιστροφή στο θέμα των κλειστών δομών κάνει η κυβέρνηση μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Μόρια. Πληροφορίες του Γιάννη Σαραντάκου τις οποίες αποκάλυψε στο Open TV κάνουν λόγο για άμεση δημιουργία πέντε κλειστών δομών στην ηπειρωτική χώρα και σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με την κυβέρνηση να δηλώνει πως έχει εξασφαλίσει χρήματα από την Ευρώπη για την κατασκευή τους.

Συγκεκριμένα  όσα έγιναν στη Μόρια, φαίνεται να χτύπησαν το καμπανάκι, οδηγώντας τις Αρχές να ξανασκεφτούν και να κάνουν πράξη τα πλάνα που είχαν παγώσει κι αφορούσαν την δημιουργία κλειστών δομών για τους πρόσφυγες.

powered by Rubicon Project

Αυτό που απομένει είναι η συνεννόηση με τους Δημάρχους, που φυσικά θα έχουν αντισταθμιστικά οφέλη. Στόχος της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών προκειμένου να υποδεχθούν τις κλειστές δομές. Το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει αναλάβει προς το παρόν να γίνει ο συνδετικός κρίκος υλοποίησης του συγκεκριμένου πλάνου, που έχει χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos