Κορωνοϊός: Σύγχυση με τους λόγους μετακίνησης κατά τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας

05 Νοεμβρίου 2020 23:06

test1

test2

test2

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π. οικ. 6919 – ΦΕΚ 4831/8/ 2 – 11 – 2020, η οποία είχε εκδοθεί την 2α Νοεμβρίου και αφορούσε στα έκτακτα μέτρα των τότε γκρι περιοχών


του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας δηλαδή τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών, μετακινήσεις εντός του ωραρίου απαγόρευσης της νυχτερινής κυκλοφορίας (21: 00 – 05:00) επιτρέπονταν με χρήση SMS μόνο για τους παρακάτω λόγους:

Λόγοι εργασίας (βεβαίωση τύπου Α του εργοδότη)
Λόγοι υγείας (SMS – Επιλογή 1)
Ατομική κίνηση με κατοικίδιο ζώο (SMS – Επιλογή 6)

Σύγχυση ωστόσο έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες για το εάν στους λόγους νυχτερινής μετακίνησης θα περιλαμβάνεται από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου ημέρα πρώτης εφαρμογής του καθολικού lockdown σε όλη τη χώρα χώρα, και η ατομική άθληση στο ίδιο πεδίο με την ατομική κίνηση με κατοικίδιο ζώο.

Αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει διασαφηνιστεί και αναμένεται νέα Κ.Υ.Α. η οποία θα ορίσει αν κατά τη νυχτερινή απαγόρευση θα επιτρέπεται μετά από SMS εκτός από τη μετακίνηση με κατοικίδιο ζώο και η ατομική άθληση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos