Έτσι θα λειτουργήσουν οι Εκκλησίες τις γιορτές! Αυξημένη κατά μία ώρα η κυκλοφορία…

11 Δεκεμβρίου 2020 21:48

Από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σ. Πέτσα, ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα γίνουν εκκλησιαστικές λειτουργίες παρουσία πιστών κατά τις γιορτινές ημέρες που έρχονται, ωστόσο με αυστηρή τήρηση μέτρων και μόνο για δύο ημέρες.


Συγκεκριμένα οι Ιεροί Ναοί θα είναι ανοιχτοί για τους πιστούς μόνο ανήμερα των Χριστουγέννων 25/12 και ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων 6/1. Κατά τις δύο αυτές ημέρες, επιτρέπεται η παρουσία έως 9 πιστών στις εκκλησίες και έως 25 πιστών στους Μητροπολιτικούς ναούς.
Επίσης, κατά τα Θεοφάνια δεν θα τελεστεί αγιασμός των υδάτων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους. Την ευθύνη για την τήρηση των μέτρων θα έχουν οι οικείες Μητροπόλεις και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι διευρύνεται κατά μία ώρα η επιτρεπόμενη νυχτερινή κυκλοφορία των πολιτών. Έτσι αντί για τις 9 μ.μ. – 5 π.μ. που ίσχυε η απαγόρευση κυκλοφορίας, θα ισχύει από τις 13/12 έως τις 7/1 απαγόρευση από 10 μ.μ. – 5 π.μ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos