Πως να επιλέξετε τον εξοπλισμό του νέου σας σπιτιού

11 Δεκεμβρίου 2020 22:10

Ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη κίνηση, της μετακόμισης για πρώτη φορά; Εάν μένετε μόνοι σας για πρώτη φορά, μπορεί να εκπλαγείτε με όλα όσα χρειάζεστε να εξοπλίσετε το νέο σπίτι σας.

Δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για όλα τα καθημερινά και βασικά στοιχεία που θα θέλατε να έχετε στη διάθεσή σας για απολαύσετε κάθε λεπτό της νέας κατοικίας σας.

1. Είδη καθαριότητας

Από τις οικιακές συσκευές έως τα καθαριστικά, θέλετε να αποθηκεύσετε όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε τη νέα σας κατοικία σε άψογη κατάσταση.

Επιλέξτε σαπούνια και καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων φιλικά προς το περιβάλλον για να προστατέψετε τον εαυτό σας από τα επιβλαβή χημικά αλλά και να καθυστερήσετε την επισκευή οικιακών συσκευών, που έτσι κι αλλιώς επιβάλλεται μετά από πολλά χρόνια χρήσης μιας ηλεκτρικής συσκευής.

2. Συναγερμός

Διατηρήστε ασφαλή τα υπάρχοντά σας από τους εισβολείς με ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι. Με την ποικιλία των επιλογών εκεί έξω, θα μπορείτε να βρείτε ένα σύστημα ασφαλείας που μπορεί να σας προστατεύει το σπίτι σας σε μια τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

3. Χαλιά

Ειδικά αν μετακομίσετε χειμώνα δεν πρέπει να παραλείψετε την αγορά χαλιών. Όχι μόνο θα σας ζεστάνουν αλλά θα δώσουν στον χώρο τον χαρακτήρα σας, και θα νιώσετε το νέο σπίτι, σπίτι σας. Ένας οδηγός αγοράς χαλιών, θα σας προσανατολίσει πλήρως, σχετικά με τις διαστάσεις και τις ποιότητες των χαλιών, αν δεν γνωρίζετε από αυτά.

4. Νέα κλειδαριά πόρτας

Οι πιθανότητες είναι ότι δεν είστε το πρώτο άτομο που έχει μείνει σε αυτό το σπίτι. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι τα κλειδιά του σπιτιού σας δεν κάνουν βόλτα εκεί έξω, είναι να αλλάξετε την κλειδαριά.

5. Πυροσβεστήρας

Οι συναγερμοί καπνού δεν είναι η αρχή και το τέλος της πυρασφάλειας - πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το νέο σας σπίτι είναι εξοπλισμένο με πυροσβεστήρα. Δεν είναι μόνο οι επαγγελματίες που χρειάζονται αυτές τις δυνητικά σωστικές συσκευές.

6. Εργαλειοθήκη (με εργαλεία φυσικά)

Για να διορθώσετε τα πράγματα γύρω από το σπίτι, χρειάζεστε τα απαραίτητα εργαλεία στα χέρια σας. Δεν είναι πρακτικό να δανείζεστε ένα εργαλείο από τον γείτονά σας κάθε φορά που κάτι χρειάζεται να διορθωθεί.

7. Λάμπες

Ακόμα κι αν υπάρχουν ήδη λαμπτήρες στα φωτιστικά του σπιτιού σας, χρειάζεστε αντίγραφα ασφαλείας όταν αυτά τα φώτα αρχίζουν να καίγονται και φαίνεται ότι κάτι τέτοιο γίνεται πάντα ταυτόχρονα. Αποθηκεύστε ενεργειακά αποδοτικούς λαμπτήρες ή προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα με έξυπνους λαμπτήρες που μπορείτε να ρυθμίσετε για να ανάβετε και να απενεργοποιείτε σε καθορισμένες ώρες και να ελέγχετε από απόσταση τον υπολογιστή ή το smartphone σας.

Ελπίζουμε ότι αυτή η λίστα θα σας κάνει να νιώθετε έτοιμοι να μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι με όλα τα απαραίτητα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos