Υπόθεση Marfin: Κοντά σε δύο πρόσωπα που φέρεται να έριξαν τις μολότοφ είναι η αστυνομία

05 Απριλίου 2021 17:22

Εξελίξεις για την υπόθεση της Marfin η οποία άνοιξε ξανά, έπειτα από 11 χρόνια. Νέα στοιχεία υπάρχουν από την αστυνομία για τα άτομα που έριξαν τις μολότοφ στο κτίριο, τα οποία χαρακτηρίζονται «αδιάσειστα» από τις Αρχές.

Η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε την διερεύνηση αδικημάτων για την υπόθεση της Marfin, έπειτα από τα νέα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τα γεγονότα της 5ης Μαΐου του 2010 όταν τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους μία έγκυος, έχασαν τη ζωή τους στο κτήριο της τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναφέρει πως έχει αδιάσειστα στοιχεία για δύο άτομα, έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι φέρεται να έριξαν τις μολότοφ στην τράπεζα.

Παράλληλα, οι Αρχές φέρεται έχουν ταυτοποιήσει και τουλάχιστον 4 άτομα από την ομάδα των ατόμων που είχαν επιτεθεί στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» στην οδό Σταδίου.

Όπως αναφέρουν από την ΕΛΑΣ όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και εκείνη θα λάβει τις αποφάσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos