Πάρος: Κρούση από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αρχιλόχου προς τις αρμόδιες αρχές αναφορικά με την επικινδυνότητα δρόμων…

13 Απριλίου 2021 20:14

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχιλόχου κ. Ευστράτιος Χριστόφορος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς τις αρμόδιες περιφερειακές αρχές σχετικά με την επικινδυνότητα δρόμων σε περιοχές της Κοινότητας.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, ζήτησε εγγράφως ενημέρωση σχετικά με την αποπεράτωση του έργου του Αγ. Παντελεήμονα στον Πρόδρομο, διότι λόγω στενότητας και καθίζησης το παραπάνω σημείο παραμένει επικίνδυνο για την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Καθώς η κίνηση αυξάνεται καθημερινά, επισημαίνει στο έγγραφό του ο Πρόεδρος, ενόψει του Πάσχα και του καλοκαιριού, είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί λύση το ταχύτερο δυνατόν για να μη θρηνήσουμε και άλλες ανθρώπινες ζωές.

Επίσης ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχιλόχου, απέστειλε εκόμα ένα έγγραφο επισημαίνοντας ότι στο επαρχιακό οδικό δίκτυο υπάρχουν πολλές και επικίνδυνες λακκούβες, παρακαλώντας οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν άμεσα για το κλείσιμό τους.

Επίσης αιτήθηκε την άμεση αντικατάσταση των σπασμένων προστατευτικών κολωνακίων στο γεφύρι των Μαρμάρων καθώς όλα είναι σπασμένα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos