Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε από το νοσοκομείο αλλά συνεχίζει τη μάχη με τον κορονοϊό

07 Μαϊος 2021 23:11

Την πιο σκληρή χρονιά της φαίνεται πως περνάει η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μετά το χωρισμό της με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και τα προβλήματα υγείας που την είχαν στείλει στο νοσοκομείο, τώρα αντιμετωπίζει και τον κορονοϊό.

 

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρόεδρος Δικτύου SDG 17, μάλιστα, αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε χαμηλό οξυγόνο. Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες και θεώρησε σωστό να σπεύσει στο νοσοκομεία για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μιλώντας στο TLIFE, η εν διαστάσει σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη αποκάλυψε πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πως αυτή τη στιγμή νιώθει πολύ καλύτερα: «Έχω πάρει εξιτήριο, είμαι στο σπίτι και ακολουθώ τα δέοντα. Είμαι καλύτερα και το οξυγόνο μου και τα λοιπά. Δεν έχω πυρετό προς το παρόν, οπότε είμαι αισιόδοξη σήμερα. Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο την Τετάρτη, πήγα στα εξωτερικά ιατρεία γιατί είχα πολύ χαμηλό οξυγόνο. Είχα 91 και επειδή είμαι και σε ευπαθή ομάδα, ήταν επιβεβλημένο να κάνω έναν έλεγχο. Ευτυχώς έκανα όλες τις εξετάσεις, οι πνεύμονες δεν είχαν επηρεαστεί, οπότε βγήκα και είμαι σε παρακολούθηση από τον θεράποντα γιατρό μου, τον καρδιολόγο μου. Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos