Ουρά για μια βουτιά: Ανοιξαν οι οργανωμένες πλαζ, ξεχύθηκαν στις παραλίες οι Αθηναίοι

08 Μαϊος 2021 14:26

Κωδικό 6 στο 13033 για μια βουτιά στην κοντινότερη παραλία της περιοχής τους επέλεξαν οι Αθηναίοι στο πρώτο Σαββατοκύριακο της χρονιάς με ανοιχτές τις οργανωμένες πλαζ οι οποίες έκαναν πρεμιέρα με αυστηρά μέτρα.

Αποστάσεις τουλάχιστον 4 μέτρων ανάμεσα στις ξαπλώστρες, περιορισμένος αριθμός λουόμενων, αντισηπτικά και υποχρεωτικά self tests για τους εργαζόμενους διαμορφώνουν τα νέα δεδομένα του ανοίγματος των πλαζ.

Αυξημένη κίνηση στο παραλιακό μέτωπο
Από νωρίς το πρωί η κίνηση στο παραλιακό μέτωπο είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τους Αθηναίους να αναζητούν μια ανάσα δροσιάς, αφού ο υδράργυρος αγγίζει κατά διαστήματα ακόμη και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Χαρακτηριστικό είναι το μποτιλιάρισμα που επικράτησε για αρκετή ώρα σήμερα το μεσημέρι σε σημεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην Ποσειδώνος, από τον Άλιμο μέχρι τη Γλυφάδα.


Όπως προαναφέρθηκε αυτό είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανοικτές παραλίες και εστίαση, με τους ειδικούς να αναμένουν σε τήρηση των μέτρων προκειμένου η επιδημιολογική εικόνα της χώρας να συνεχίσει να βελτιώνεται σταδιακά, ενόψει και τους ανοίγματος του τουρισμού στις 15 Μαίου.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos