Ανοίγουν γυμναστήρια για εμβολιασμένους και δεξιώσεις γάμου

08 Μαϊος 2021 14:28

Τα γυμναστήρια θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και από αρχές Ιουνίου και για τους υπόλοιπους πολίτες, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Open.

«Θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και προοδευτικά για τους υπόλοιπους. Θα έχουμε νέο χρονοδιάγραμμα μέσα στη βδομάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ διευκρίνισε ότι θα μπορούν να γυμναστούν «όσοι έχουν κάνει ακόμα και την πρώτη δόση του εμβολίου».

Συνεχίζοντας ανέφερε πως «γύρω στις 17 θα ανοίξουν δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους, ενώ στις αρχές του Ιούνη θα ανοίξουν τα γυμναστήρια για όλους». Οπως ανέφερε χθες το υφυπουργείο Αθλητισμού για τα ιδιωτικά γυμναστήρια, τα μέλη της υποεπιτροπής αθλητισμού θα μελετήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει κατατεθεί στη ΓΓΑ για παρατηρήσεις, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες επανέναρξής τους.

«Οσο προχωρούν οι εμβολιασμοί, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Σήμερα ανοίγουν οι πλαζ και μες στη βδομάδα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμων στα κτήματα, αλλά και για τα κέτερινγκ» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Οσο περνούν οι εβδομάδες θα αυξάνονται τα άτομα που θα μπορούν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos