ΕΦΚΑ: Ερχεται νέος, πενταψήφιος αριθμός επικοινωνίας -Δωρεάν, θα λειτουργεί 7 ημέρες τη βδομάδα, όλο το 24ωρο

24 Ιουνίου 2021 12:27

test1

test2

test2

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες που προσπαθούν να εξυπηρετηθούν από τον ΕΦΚΑ αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ Ομηρος Τσάπαλος.

Ο κ. Τσάπαλος, μιλώντας στο MEGA, υποστήριξε αρχικά ότι «την Τρίτη ο υπουργός (σ.σ. Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης) απέστειλε στον ΕΦΚΑ 10 ακραίες περιπτώσεις ταλαιπωρίας πολιτών. Σε κάποια υποκαταστήματα υπάρχει έλλειψη προσωπικού αλλά δεν δέχομαι αυτή την δικαιολογία για περιπτώσεις ακραίες. Υπάρχει μια μειοψηφία υπαλλήλων που δεν κάνει καλά τη δουλειά του» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτή τη φάση υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις που εκκρεμούν και οι πολίτες προσπαθούν καθημερινά να ενημερωθούν. Σε ό,τι αφορά το νέο πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό του ΕΦΚΑ ο Όμηρος Τσάπαλος είπε ότι η κλήση στο νούμερο αυτό θα είναι δωρεάν και θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα

Ο ΕΦΚΑ υπολογίζει ότι το τηλεφωνικό κέντρο θα εξυπηρετεί έως 30.000 κλήσεις και πως θα τεθεί σε λειτουργία το καλοκαίρι.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos