Vodafone: Αποκαταστάθηκε πλήρως η βλάβη στο δίκτυό της

31 Ιουλίου 2021 12:30

Ωρες μετά τις εκτεταμένες διαμαρτυρίες των συνδρομητών της, η Vodafone δηλώνει ότι τα προβλήματα που επηρεάσαν το 4G «σποραδικά και σε διάσπαρτες περιοχές ανά την Ελλάδα» έχουν αποκατασταθεί πλήρως

«Εχουμε πλήρη αποκατάσταση των υπηρεσιών μας». Αυτό αναφέρει τώρα σε επίσημη δήλωσή της η Vodafone, της οποίας το δίκτυο αντιμετώπισε εκτεταμένα προβλήματα από το πρωί, ιδιαίτερα μετά τις 9.00, με αποτέλεσμα συνδρομητές της από όλη την Ελλάδα να διαμαρτύρονται ακόμη και για αδυναμία επικοινωνίας με την ίδια την εταιρεία.

Ωρες μετά τις εκτεταμένες διαμαρτυρίες των συνδρομητών της, η Vodafone δηλώνει τώρα ότι τα προβλήματα που επηρεάσαν το 4G «σποραδικά και σε διάσπαρτες περιοχές ανά την Ελλάδα» έχουν αποκατασταθεί πλήρως και σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Νωρίτερα η Vodafone με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «το προσωρινό ζήτημα επηρέασε το 4G σποραδικά, σε διάσπαρτες περιοχές», χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται το πότε το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως, ούτε ποιες περιοχές αντιμετώπισαν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Από νωρίς το πρωί, οι συνδρομητές της εταιρείας αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες τόσο στη χρήση του ίντερνετ όσο και σε απλές καθημερινές τους συνήθειες, όπως η χρήση του κινητού τους για τηλεφωνήματα, τόσο για να κάνουν όσο και για να δέχονται κλήσεις.

Ειδικότερα, τα τηλέφωνα φαίνονται να είναι απενεργοποιημένα, ενώ δεν είναι, ενώ πολλοί συνδρομητές αναφέρουν προβλήματα και στο δίκτυο 4G.

Όπως προκύπτει από τις αναφορές, τα εκτεταμένα προβλήματα στο δίκτυο στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί.  

Με αναρτήσεις τους οι χρήστες ζητούσαν να μάθουν τους λόγους για την αδυναμία επικοινωνίας, καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν ούτε με τη γραμμή υποστήριξης.

«Δεν έχω δίκτυο κινητού καθόλου και δεν απαντάτε στις γραμμές σας!», ανέφερε χαρακτηριστικά, νωρίς το πρωί, ένας χρήστης στο Facebook.

«Προσπαθούμε να πάρουμε και να μας πάρουν τηλέφωνο και δεν τα καταφέρνουμε. Εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών αναμονή 45 λ.», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.

«Δεν μπορούμε να καλέσουμε και το αντίθετο, ούτε SMS ούτε στα δεδομένα», υποστηρίζει ένας ακόμη.

Όσοι χρήστες μάλιστα προσπάθησαν νωρίτερα να μπουν στο τμήμα «Επικοινωνία» στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone βλέπουν το μήνυμα: «Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το vodafone.gr σε λίγο».

vodafone43

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos