Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης -Επιδεινώθηκε η υγεία του

29 Σεπτεμβρίου 2021 16:44

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος διασωληνώθηκε εκ νέου ενώ νοσηλεύεται με κορωνοϊό, από το περασμένο Σάββατο, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σε ιατρικό ανακοινωθέν, το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αναφέρει: «Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης είχε αποσωληνωθεί μόλις χθες, καθώς, όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν από τον «Ευαγγελισμό», η υγεία του είχε παρουσιάσει ελαφρά βελτίωση.

Ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό στις 17 Σεπτεμβρίου. Πήγε στο νοσοκομείο και έλαβε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το Σάββατο, και πήγε στον «Ευαγγελισμό»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos