ΠΑΟΚ: Εξώδικο στον ΑΝΤ1 για τη «Βουλγαρία» στο Ρουκ Ζουκ

19 Οκτωβρίου 2021 20:19

Στο τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, έχουν ακουστεί κατά καιρούς… τα πάντα από τους διαγωνιζόμενους.

Τώρα, όμως, τα όσα ειπώθηκαν καθώς οι παίκτες προσπαθούσαν να βρουν τη λέξη «Βουλγαρία» φέρνουν στο στόχαστρο τόσο το τηλεπαιχνίδι όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού ο ΠΑΟΚ προχώρησε εξώδικο και ζητάει απολογία εντός 48 ωρών «για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του».

 Συγκεκριμένα, σε προβολή μαγνητοσκοπημένης εκπομπής του τηλεπαιχνιδιού, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βρουν τη λέξη «Βουλγαρία». Για να τα καταφέρουν, λοιπόν, είπαν και πράγματα που δεν έπρεπε, όπως «ΠΑΟΚ» και «Θεσσαλονίκη». Λέξης που… βοήθησαν τον συμπαίκτη αυτού που έκανε την ερώτηση, να απαντήσει όντως «Βουλγαρία».

 Το γεγονός, όμως, ότι αυτό προβλήθηκε, το γεγονός δηλαδή ότι δεν έγινε μοντάζ, αφού η εκπομπή δεν ήταν ζωντανή αλλά σε μαγνητοσκόπηση, προκάλεσε πολλά νεύρα στους ανθρώπους του δικεφάλου του βορρά, όπως και σε οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Εξώδικο και απολογία εντός 48 ωρών
Έτσι, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να απαντήσουν με εξώδικο προς τον ΑΝΤ1, ζητώντας μέσα στο επόμενο 48ωρο «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», όπως λένε στις τάξεις των ασπρόμαυρων, προσθέτοντας πως «δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos