Netflix: Μπες στο πνεύμα των Χριστουγέννων με αυτές τις ταινίες

27 Νοεμβρίου 2021 15:34

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μπορείς πάντα να βασίζεσαι στο Netflix που με τις σχετικές ταινίες που έχει στον κατάλογό του θα σε βάλει αμέσως στο πνεύμα των γιορτών.  Ετοίμασε λοιπόν ένα φλιτζάνι ζεστό κακάο και χαλάρωσε στον καναπέ, βλέποντας κάποια από τις ταινίες που σου προτείνουμε.

Το αγόρι που το είπαν Χριστούγεννα

Η ταινία αυτή βασίζεται στο παιδικό βιβλίο του Ματ Χέιγκ, και η ιστορία αναφέρεται σ’ ένα αγόρι που ονομάζεται Βασίλης ο οποίος συντροφιά μ’ έναν πεισματάρη τάρανδο που ονομάζεται Μπλίτζεν και ένα πιστό ποντίκι, βρίσκεται σε μια περιπέτεια στον χιονισμένο Βορρά καθώς αναζητά τον χαμένο πατέρα του, ο οποίος προσπαθεί να βρει το φανταστικό χωριό των ξωτικών, γνωστό ως Ξωτικία. Στη γλυκιά αυτή ιστορία, το παιδί θα συναντήσει το πεπρωμένο του.

Ένα κάστρο για τα Χριστούγεννα

Είναι η στιγμή που περιμένατε: η πιο χαριτωμένη, νέα ταινία της χρονιάς με γνωστούς πρωταγωνιστές. Η πλοκή της ταινίας αναφέρεται στη σχέση που ξετυλίγεται μεταξύ μιας Αμερικανίδας συγγραφέως (Brooke Shields) και ενός σκωτσέζου στριμμένου ιδιοκτήτη κάστρου (Cary Elwes), όταν η συγγραφέας για να ξεφύγει ένα σκάνδαλο, ταξιδεύει στη Σκωτία όπου ξετρελαίνεται με το κάστρο και προσπαθεί να το αγοράσει από εκείνον για τις διακοπές.

Οικογένεια Κλάους

Σε αυτήν την ταινία, ένα αγόρι που ονομάζεται Τζουλς Κλάους ανακαλύπτει ότι ανήκει στην πραγματικότητα στην οικογένεια του Άγιου Βασίλη αφού ο παππούς του που φτιάχνει παιχνίδια είναι ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης. Παρόλο που μισεί ο ίδιος τις γιορτές από τη στιγμή που έχασε τον πατέρα του, είναι στο χέρι του να γίνει η ελπίδα των Χριστουγέννων όταν ο παππούς του αρρωστήσει.

(Αναμένεται και 2ο μέρος της ταινίας)

Love Hard

Η Nina Dobrev πρωταγωνιστεί στο Love Hard υποδυόμενη μια αρθρογράφο που βρίσκει το ταίρι της στο ίντερνετ και ταξιδεύει για να περάσει τις διακοπές με έναν άντρα με τον οποίο έχουν μιλήσει μόνο σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Και τότε ανακαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα απάτης από τον παιδικό του φίλο.

Εντελώς Single

Ακόμα μια από τις ταινίες του Netflix με θέμα που εξελίσσεται τα Χριστούγεννα έχει τίτλο “Εντελώς Single” και θα μπορείτε να την δείτε από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου. Θέλοντας ο Πιερ να αποφύγει τη γκρίνια της οικογένειας του για το ότι είναι ακόμα εργένης, πείθει τον καλύτερό του φίλο Νικ να πάει μαζί του στο πατρικό για τις διακοπές και να προσποιηθεί ότι είναι τώρα σε σχέση. Αλλά όλα τα σχέδια αλλάζουν όταν καταλαβαίνει ότι οι γονείς του, του κάνουν προξενιό.

youfly.com

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos