Ριχτάρια: Ντύστε τον καναπέ σας με τη νέα χειμερινή κολεξιόν του Pennie

13 Δεκεμβρίου 2021 20:38

Πώς να αλλάξετε διάθεση χωρίς να αλλάξετε έπιπλα; Αλλάζοντας ριχτάρια!

Πειραματιστείτε με σχέδια και χρώματα και βγάλτε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι βασικός παράγοντας που επηρεάζει τη διάθεσή μας, αφού το χειμώνα περνάμε πολλές ώρες σε αυτό. Αξίζει, λοιπόν, να επενδύσει κανείς σε αυτό.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ BLUEJEAN ΡΙΧΤΑΡΙ CEDRIC

pennie 01

Δεν κρατιόμαστε να σας δείξουμε το απόλυτο fashionicon της συλλογής μας: το ριχτάρι σε bluejean απόχρωση! Έχει μια φανταστική διακριτική λευκή εξώραφη ρίγα, ενώ είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι. 100% όλοι θα θέλουν να μάθουν από πού πήρατε το ριχτάρι σας!

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΜΠΕΖ ΡΙΧΤΑΡΙ ΑΡΓΑΛΕΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΑ ZOSIME

pennie 02

Διακριτικό, κλασικό, διαχρονικό! Μπεζ ριχτάρι αργαλειού με πλέξη diamond και φάσα, ένα κομμάτι που θα ταιριάξει γάντι στο χώρο σας! Από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι για να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει την καλύτερη ποιότητα!

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΡΙΧΤΑΡΙ ΑΡΓΑΛΕΙΟΥ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ ABELIN ΣΕ 2 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

pennie 03

Ήσυχες γήινες αποχρώσεις για ένα ζεστό σπίτι! Ιδανικό για εσάς, αλλά και για δώρο, αφού ταιριάζει παντού, σε όλους τους χώρους! Μονόχρωμο ριχτάρι αργαλειού με διακριτικό γεωμετρικό σχέδιο και κρόσσια, πάντα από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΡΙΧΤΑΡΙ ΜΕ ΦΑΣΑ & ΠΟΜ ΠΟΜPLUTON ΣΕ 2 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

pennie 04

Για λίγο πιο έξτρα εμφανίσεις, τα ριχτάρια της συλλογής Pluton θα δώσουν στο χώρο σας έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ! Είναι ριχτάρι αργαλειού, έχει φάσα και πομπομ στο τελείωμα, σας λέμε σκέτο όνειρο! Και ασύγκριτη ποιότητα, από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΡΙΧΤΑΡΙ ΑΡΓΑΛΕΙΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΦΑΣΑ DAMIAN

pennie 05

Απλό, λιτό και βολικό. Ριχτάρι αργαλειού στο χρώμα της πούδρας με μαύρη φάσα, από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι. Σε χώρους με ψυχρά χρώματα θα δώσει μια γλυκύτητα παραπάνω.

-Στοwww.pennie.gr

-Στοblog Pennie

-Στονκατάλογο Pennieεδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos