Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Βράζει» το twitter με τον παρουσιαστή – Πώς υποδέχθηκαν οι χρήστες την ανακοίνωση του Κανάκη

13 Δεκεμβρίου 2021 23:56

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το βράδυ της Δευτέρας (13/12/2021) δεν θα βρίσκεται στους «Ράδιο Αρβύλα» όπως και ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταγγέλλεται ότι έχει διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της, γεγονός που έκανε γνωστό μέσα από τα social media ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.

Όπως ήταν επόμενο, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του με γοργές διαδικασίες αποφάσισαν την αποχώρηση του συνεργάτη τους από το «Ράδιο Αρβύλα», δηλώνοντας σοκαρισμένοι και πως δεν γνώριζαν τίποτα έως και σήμερα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τα οποία ήρθε στην επιφάνεια η καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, παρακολούθησαν «Ράδιο Αρβύλα» και αντέδρασαν τόσο θετικά όσο και αρνητικά για την εκπομπή. Κάποιοι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του για την απόφασή τους, ενώ άλλοι ήταν ιδιαίτερα δύσπιστοι για το αν τελικά γνώριζαν τι έκρυβε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos