Αργύρης Πανταζάρας: Ποιος είναι ο υπαστυνόμος Μάκης Χριστογιάννης του Σασμού -Η προσωπική του ζωή

08 Μαρτίου 2022 19:34

O Αργύρης Πανταζάρας είναι το νέο πρόσωπο που είδαμε χτες βράδυ να εισβάλλει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός.

Ο ηθοποιός μέσα από τον ρόλο του υπαστυνόμου Γεράσιμου (Μάκη) Χριστογιάννη έρχεται στο αστυνομικό τμήμα, όπου αστυνομικός διευθυντής είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος), για να αναλάβει νέες υποθέσεις, να βοηθήσει σε «ξεκαθαρίσματα» και να φέρει ανατροπές.

Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε «σκληρά καρύδια» του υποκόσμου. Ο Μάκης Χριστογιάννης είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του. Σύντομα θα τον δούμε να εισβάλλει στη ζωή του Μαθιού και του Αστέρη προκειμένου να μάθει τα πάντα γύρω από τον φόνο του Πετρή. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι ο Μαθιός κρύβει πολλά μυστικά.

 Πάντως, παρά το γεγονός ότι η εμφάνισή του Αργύρη Πανταζάρα στο χτεσινό επεισόδιο κράτησε λίγο, οι πρώτες αντιδράσεις των φανατικών του Σασμού στο Twitter ήταν πολύ θετικές με τους χρήστες να τον αποθεώνουν.

 Ποιος είναι όμως ο Αργύρης Πανταζάρας;
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο και ο λόγος που ασχολήθηκε με την υποκριτική ήταν η πίεση των γονιών του, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος.

«Οι άνθρωποι που μου άλλαξαν τη ζωή είναι οι γονείς μου. Η μητέρα μού χάρισε το θαυμασμό προς τη γυναικεία δύναμη και ο πατέρας μού εμφύσησε συναισθηματική ευφυΐα. Έγινα ηθοποιός επειδή με πίεσαν οι γονείς μου, εγώ επιστήμονας ήθελα να γίνω», έχει δηλώσει ο Αργύρης Πανταζάρας σε συνέντευξή του στη «Φωλιά των Κου Κου».

 Ο 32χρονος ηθοποιός σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και η πρώτη του παράσταση ήταν ο «Ακατανόμαστος» του Μπέκετ, όπου ανέλαβε και τη σκηνοθεσία.

Τιμήθηκε με το Βραβείο Δημήτρης Χορν το 2016 και ακολούθησαν σημαντικές δουλειές στο θέατρο αλλά και οι πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην τηλεόραση γνωρίσαμε τον Αργύρη Πανταζάρα το 2019 με τον ρόλο του «Θέμη Παυλίδη» στη δραματική σειρά εποχής Κόκκινο Ποτάμι σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Μέχρι τότε, όμως, είχε αρνηθεί αρκετές προτάσεις. «Η πίστη του κ. Μανουσάκη και οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς με έκαναν να αποδεχτώ την πρόταση. Δεν διαλέγω τη δουλειά με βάση τον σκηνοθέτη, τον ρόλο ή την αμοιβή. Αλλά με βάση τον ηγέτη και το πλήρωμα. Την ομάδα, τον θίασο, πες το όπως θες. Σε αυτές τις περιπτώσεις διαλέγεις με ποιον θέλεις να συνταξιδέψεις σε "ανοιχτές θάλασσες". Και το κυριότερο είναι να σκέφτεσαι ότι αν σε αυτό το ταξίδι "βουλιάξεις", με ποιους θέλεις να είσαι δίπλα εκείνη τη στιγμή. Ετσι διαλέγω τις δουλειές» είχε πει ο ηθοποιός στο περιοδικό «TV Έθνος», εξηγώντας τους λόγους που τελικά τον έκαναν να «ενδώσει» στη μικρή οθόνη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos