Ποια εκπομπή της ΕΡΤ σπάει ρεκόρ τηλεθέασης;

07 Σεπτεμβρίου 2022 11:48

Κι όμως δεν είναι μόνο το Eurobasket αυτή την περίοδο που σπάει κυριολεκτικά όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στην Κρατική Τηλεόραση.

Υπάρχει ακόμα μια εκπομπή, πρωινή, που χθες Τρίτη 6 Σεπτέμβριου σημείωσε τεράστια νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ και αυτή δεν είναι άλλη από τις «Συνδέσεις».

Σάρωσαν σε τηλεθέαση οι «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ
Η καθημερινή πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ που παρουσιάζουν το τηλεοπτικό δίδυμο, Χριστίνα Βίδου και Κώστας Παπαχλιμίντζος χθες σημείωσε στο γενικό σύνολο 27,7% και στο δυναμικό 19,7%, νούμερα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια. Η Κρατική τηλεόραση, όπως όλα δείχνουν φέτος σκοπεύει να μπει δυναμικά στην αρένα της τηλεθέασης και να κάνει την διαφορά!

Λιάγκας δούκισσα οικονόμου Παπαδάκης καινούργιου
Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου συνδέονται με την Ελλάδα και τον κόσμο και μεταδίδουν ό,τι συμβαίνει και ό,τι μας αφορά και επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Μαζί τους, το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ, πολιτικοί, οικονομικοί, αθλητικοί, πολιτιστικοί συντάκτες, αναλυτές, αλλά και προσκεκλημένοι εστιάζουν και φωτίζουν τα θέματα της επικαιρότητας.

youfly.com

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos