Κυκλάδες – Πάρος: «Έρχεται» μίνι καλοκαιράκι το Σαββατοκύριακο!

07 Σεπτεμβρίου 2022 15:51

Δροσερός παραμένει ο καιρός στην Πάρο και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου καθώς το δυνατό μελτέμι των βορείων ανέμων εντάσεως 6 – 7 μποφόρ, κρατά τη θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ωστόσο από την Πέμπτη 8/9 ο καιρός αλλάζει βαθμιαία. Οι βοριάδες Πέμπτη και κυρίως Παρασκευή 9/9 πέφτουν σε ένταση και θα φθάνουν τα 4 – 5 μποφόρ, θα υπάρχει ηλιοφάνεια και η μέγιστη θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμανθεί τις δύο αυτές μέρες από 26 – 28 βαθμούς.

Το «σερί» της σταδιακής βελτίωσης των καιρικών συνθηκών, καταλήγει στο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία το καλοκαίρι… επιστρέφει! Οι άνεμοι το Σάββατο θα στραφούν σε νότιους – νοτιοδυτικούς και η μέγιστη έντασή τους δεν θα ξεπεράσει τα 4 μποφόρ. Ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και η μέγιστη θερμοκρασία στα νησιά θα φθάσει τους 33 βαθμούς κελσίου.

Το μίνι καλοκαίρι θα συνεχιστεί και την Κυριακή ενώ καιρική μεταβολή περιμένουμε από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, μέρα κατά την οποία οι βοριάδες θα ενισχυθούν, θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας και το φθινοπωρινό καιρικό σκηνικό θα επιστρέψει.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos