Αλέξης Γρηγορόπουλος: Επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Εξάρχεια -Μολότοφ και φωτιές

06 Δεκεμβρίου 2022 21:03

Επεισόδια είναι σε εξέλιξη σε Εξάρχεια και Θεσσαλονίκη, μετά τις πολυπληθείς, ειρηνικές πορείες που έγιναν στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ομάδες αντιεξουσιαστών αποσπάστηκαν από τις πορείες και προκαλούν επεισόδια. Στα Εξάρχεια κουκουλοφόροι έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους, επί της οδού Ακαδημίας. Επεισόδια σημειώνονται επίσης στις οδούς Εμ. Μπενάκη και Ζωοδόχου Πηγής αλλά και στην Ομόνοια.

Έγιναν δύο προσαγωγές από άνδρες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, άλλες 4 προσαγωγές από την ομάδα ΔΡΑΣΗ στην πλατεία Κάνιγγος, δύο ακόμη προσαγωγές από άνδρες των ΜΑΤ στην οδό Τζώρτζ.

 Συνολικά έχουν γίνει 32 προσαγωγές από το πρωί μέχρι τώρα.

 Η αστυνομία κάνει εκτεταμένη χρήση κρότου-λάμψης στην Ακαδημίας, απαντώντας στις επιθέσεις που δέχονται με πέτρες και άλλα αντικείμενα. Επίσης, στα Εξάρχεια έχουν πέσει στο έδαφος δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από επίθεση που δέχτηκαν.

 Στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση έχει ξεφύγει καθώς υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ ΜΑΤ και κουλουλοφόρων. Οι κουκουλοφόροι έριξαν βροχή από μολότοφ, με τους αστυνομικούς να απαντούν με χημικά και κρότου λάμψης.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos