Πειραιάς: Η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης - Βίντεο

06 Δεκεμβρίου 2022 21:11

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και Πειραιώς κ. Σεραφείμ και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου στην πόλη και το λιμάνι του Πειραιά, τελέστηκε σήμερα, με αφορμή τη μεγάλη εορτή του προστάτη του Ναυτικών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμο, στις 17:00 θα ψαλούν μεθέορτος πανηγυρικός εσπερινός και η Ιερά Παράκληση του Αγίου Νικολάου.

Δείτε βίντεο από τη λιτάνευση της εικόνας στην πόλη του Πειραιά

Λιτανεία Αγίου Νικολάου στον Πειραιά

 {https://www.youtube.com/watch?v=J1mlmaBWLno}

Εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά

Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού και της επετείου των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913 πραγματοποιήθηκαν, σήμερα και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά. Στην Ημερήσια Διαταγή, του ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «ευελπιστούμε σύντομα με τη βοήθεια της πολιτικής ηγεσίας να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του σχεδιασμού του Πολεμικού Ναυτικού», που περιλαμβάνει όπως είναι ήδη γνωστό το πρόγραμμα πρόσκτησης κορβετών αλλά και την ενεργοποίηση του «δικαιώματος προαιρέσεως» (option) για την τέταρτη φρεγάτα τύπου FDI «[email protected]», κλάσεως «Κίμων». Όπως υπογράμμισε ο αρχηγός ΓΕΝ «ο Στόλος και τα πληρώματά του μεταφέρουν ένα ισχυρό μήνυμα αποτροπής προς τον οποιονδήποτε».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos