Προτεραιότητα στα γκολ

04 Φεβρουαρίου 2023 15:12

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της Πρέμιερ Λίγκ, η Γουλβς συνεχίζει την προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία.

Σημερινός αντίπαλός η Λίβερπουλ που πάντως δεν πείθει ότι μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική με συνεχή στραβοπατήματα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Βρείτε το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις σήμερα στο https://athlitikes-metadoseis.gr/ με αναλυτική παρουσίαση όλων των διαθέσιμων αθλητικών αναμετρήσεων από Πρέμιερ, Σουπερ Λιγκ, Σεριε Α, Μπουντεσλίγκα κ.α

ΓΟΥΛΒΣΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σίγουρα δεν περίμενε τίποτα από την αναμέτρηση με την Σίτι, και απολύτως φυσιολογικά δεν πήρε τίποτα. Μάλιστα ακόμη και το 3-0 μπορεί να χαρακτηριστεί και κολακευτικό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες της Γουλβς να ξεκινούν δυνατά και να παίρνουν τρεις κάρτες πριν το πρώτο τέταρτο. Και να δέχονται το πρώτο γκολ στο 40’. Άλλα δύο πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και αν οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δεν έριχναν τον ρυθμό θα μπορούσαν να είναι και περισσότερα.

Η ήττα κράτησε την Γουλβς οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και έκανε την ανάγκη αναζήτησης βαθμών παραπάνω από επιτακτικούς. Η σημερινή αναμέτρηση με την Λίβερπουλ τους δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν κάτι. Τραορέ και Νέτο είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έξι σερί Under 2.5.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το γκολ του Έλιοτ στο 30ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην Λίβερπουλ και μαζί την ελπίδα ότι οι «κόκκινοι» θα μπορέσουν να συνεχίσουν στον θεσμό του Κυπέλλου. Για την υπόλοιπη ώρα του αγώνα όμως «εμφανίστηκε» η φετινή προβληματική Λίβερπουλ, δέχτηκε δύο γκολ από την Μπράιτον και έτσι αποχαιρέτησε ακόμη έναν φετινό στόχο. Και πρόσθεσε ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση στο παθητικό της.

Επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα η ομάδα του Κλοπ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να καλύψει τους 7 βαθμούς που την χωρίζουν από μια θέση που οδηγείς την Ευρώπη. Αν και με την αγωνιστική εικόνα που βγάζει η Λίβερπουλ, μόνο ρεαλιστικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο στόχος αυτός. Και εκτός όλων των άλλων, ο Γερμανός προπονητής έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα σημαντικών απουσιών. Όπως του Φαν Ντάικ, του Φιρμίνιο, του Άρτουρ και του Ντίαζ που δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν και σήμερα.

Στατιστικά Στοιχήματος:Τέσσερα σερί Over 2.5για την Πρέμιερ Λιγκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Γουλβς βασίζει την προσπάθειά της για παραμονή στην άμυνά της. Αλλά θεωρούμε ότι είναι μάλλον δύσκολο να κρατήσει την εστία της ανέπαφη, ενώ και η άμυνα της Λίβερπουλ δεν φημίζεται ακριβώς για την αξιοπιστία της.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos