Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα βρέχει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Τι να περιμένουμε στις αρχές του Μάρτη

22 Φεβρουαρίου 2023 19:53

Άστατος θα είναι ο καιρός από την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, ενώ και την Καθαρά Δευτέρα θα υπάρχουν βροχές και τοπικά καταιγίδες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας οι βροχές θα ξεκινήσουν την Κυριακή στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, ενώ η Ήπειρος και το βόρειο Ιόνιο θα έχουν κατά τόπου και καταιγίδες. Άστατος θα είναι ο καιρός στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Μάλιστα, οι νοτιάδες στα πελάγη αλλά και στη στεριά θα φτάσουν μέχρι και τα 8 Μποφόρ.

Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος σε πολλές περιοχές, με πολλά άνοιξε κλείσε, ωστόσο φαινόμενα δεν θα έχει όλη η Ελλάδα. Βροχές θα έχουν ξανά η βορειοδυτική Πελοπόννησος, τα Επτάνησα και η βόρεια Ελλάδα, ωστόσο όπως σημείωσε ο Σάκης Αρναούτογλου ο καιρός θα έχει αρκετά ανοίγματα και τα φαινόμενα δεν θα εντοπίζονται όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Όσο για την εξέλιξη του καιρού, μετά τις 2 Μαρτίου αναμένονται αξιόλογες βροχές σε αρκετά μεγάλο κομμάτι της χώρας και συγκεκριμένα στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια.

{https://www.youtube.com/watch?v=RdO6NAoXKCU&t=1s}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos