Βεατρίκη Ντούγκου: Αυτή τη φορά αξίζει να σημειωθεί το όνομά μου

23 Φεβρουαρίου 2023 00:32

Η 17χρονη Βεατρίκη Καλυψώ Ντούγκου, που είχε κλέψει την παράσταση στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου γράφει τη δίκη της πορεία στον ελληνικό στίβο με τη κατάρριψη του ρεκόρ της Μαρίνας Βαρσαμίδου στα 200μ., που κρατούσε από το 1989.

«Η δημοσιότητα ξεκίνησε με την παρέλαση. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι αυτή τη φορά αξίζει να σημειωθεί το όνομά μου έστω και λίγο γιατί έκανα όντως κάτι και δεν εμφανίστηκα απλά σε ένα δημόσιο γεγονός», σχολίασε η νεαρή πρωταθλήτρια, μιλώντας στην ΕΡΤ3.

 {https://www.youtube.com/watch?v=CvpxstYZAMw&t=134s}

Για το αν περίμενε το ρεκόρ τόνισε πως: «Όχι, δεν το αισθάνθηκα ούτε λίγο, παρ’ όλα αυτά ο προπονητής μου πίστευε πολύ σε μένα και μου το είπε επανειλημμένα από την αρχή της σεζόν. Απλά εγώ περίμενα ότι μου το έλεγε για να μου τονώσει το ηθικό, για να πάω με άλλον αέρα στον αγώνα, όχι ότι όντως θα κατάφερνα κάτι τόσο μεγάλο».

Σε ερώτηση για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει φέτος το χρονόμετρο η Βεατρίκη Ντούγκου είπε: «Για τον ανοιχτό στίβο πιστεύω σίγουρα κάτω από 25’’ και πιο συγκεκριμένα 24:60 κάπου εκεί, ελπίζω, αλλιώς και πανελλήνιο ρεκόρ, γιατί όχι».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos