Τα musthavepieces της ανδρικής ντουλάπας!

28 Φεβρουαρίου 2023 19:22

Τελικά ισχύει πως οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για το στιλ τους ή είναι ένα μύθος;

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει την ανδρική μόδα να ανθίζει και τους άνδρες να προσέχουν όλο και περισσότερο την εμφάνισή τους. Δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλη ποικιλία από ρούχα αλλά να φροντίζεις να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς για να μπορείς να τα εναλλάσσεις μεταξύ τους. Οπότε σε αυτό το άρθρο δεν θα σου δώσουμε στιλιστικά tipsαλλά ιδέες για να αγοράζεις ρούχα που θα ταιριάζουν με όλα!

  • Μπλούζες

Και φυσικά θα ξεκινήσουμε με τα μπλουζάκια αφού θα τα βρεις σε πολλά σχέδια και χρώματα για να τα συνδυάζεις με όλα. Τα μπλουζάκια ανάλογα την εποχή μπορείς να τα φορέσεις με τα αγαπημένα σου τζινγια πιο casualεμφάνισηήμε υφασμάτινα παντελόνια για τη βραδινή σου έξοδο. Ιδανικά επέλεξε μονόχρωμα μπλουζάκια και απέφυγε τις στάμπες για να είσαι alltimeclassic.

  • Πουκάμισα

Τα ανδρικά πουκάμισα https://nonameathens.com/shirts/ είναι το απόλυτο musthaveκομμάτι για τη συλλογή σου και μπορείς να τα φοράς όλη μέρα ανάλογα την περίσταση. Για τη δουλειά και το γραφείο επέλεξε μονόχρωμα πουκάμισα για να μπορείς να τα συνδυάζεις με τα κοστούμια και τα υφασμάτινα παντελόνια σου. Για τη βραδινή σου έξοδο διάλεξε πουκάμισα με printsγια μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση και σίγουρα θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα. Για την εκδρομή ή τον απογευματινό σου καφέ επέλεξε καρό πουκάμισα και συνδύασε τα με μονόχρωμα μπλουζάκια και παντελόνια.

  • Φούτερ/Ζακέτα

Ας το παραδεχτούμε επιτέλους! Λατρεύεις τα φουτεράκια και την άνεση που σου προσφέρουν και θέλεις να τα φοράς όλη μέρα. Σε όποια ντουλάπα κι αν ψάξει κανείς, τα ανδρικά φούτερ https://nonameathens.com/fouter-zaketes/ υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία καθώς είναι η πιο safeεπιλογή για να τα συνδυάζεις με τα τζινάκια σου. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι ζακέτες γιατί σου δίνουν το στιλ που χρειάζεσαι όταν θέλεις να βγεις μια βόλτα και να είσαι πάντα στην ιδανική θερμοκρασία όποια εποχή του χρόνου και αν τις φορέσεις.

  • Παντελόνια

Τα παντελόνια είναι το βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και ανάλογα την περίσταση μπορείς να τα φορέσεις με ένα πουκάμισο ή ένα t-shirtκαι να αλλάξει την εμφάνισή σου. Για τη δουλειά επέλεξε μονόχρωμα υφασμάτινα παντελόνια για να τα συνδυάζεις με τα πουκάμισα και τα πουλόβερ και για τη βόλτα σου συνδύασε τα με ένα δερμάτινο μπουφάν για να δώσεις μια πιο κομψή πινελιά στην εμφάνισή σου. Μην ξεχνάς τα τζινάκια, ένα μαύρο και ένα μπλε τζιν δεν θα πρέπει να λείπει από καμία συλλογή!!

Αν σκέφτεσαι λοιπόν ποια ρόυχα θα φορέσεις στη δουλειά και ποια στον απογευματινό καφέ μετά το γραφείο, με έξυπνους συνδυασμούς μπορείς να δώσεις την casualή την κομψή εμφάνιση που θέλεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos