Το κόλπο για να μετατρέψεις ένα ποδήλατο σε ηλεκτρικό μέσα σε 30 δευτερόλεπτα (video)

04 Ιουνίου 2023 15:01

Aπλούστατο kit μετατροπής, που ονομάζεται PikaBoost, η εταιρεία Livall μπορεί να κάνει οποιοδήποτε ποδήλατο, ηλεκτρικό σε χρόνο ρεκόρ.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο μηχανισμός τοποθετείται μεταξύ της βάσης της σέλας και του πίσω τροχού, με μία μόνο κίνηση, παρέχοντας την απαραίτητη υποβοήθηση στα πεντάλ του αναβάτη. Με τον ίδιο τρόπο αφαιρείται κιόλας, πάνω από το ποδήλατο.

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε διάφορα εδάφη, ακόμα και σε ελαφρές ανηφόρες. Το συγκεκριμένο σύστημα μάλιστα διαθέτει και τρεις διαφορετικές λειτουργίες, μεταξύ των οποίων η cruise control και η sport mode.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του PikaBoost είναι 234 Wh, προσφέροντας αυτονομία 30 χιλιομέτρων. Φορτίζεται δε με δύο τρόπους. Είτε με την χρήση συμβατικής πρίζας στο σπίτι για τρεις ώρες περίπου, είτε μέσω της οδήγησης (σε κατηφόρα ή επίπεδο δρόμο), καθώς διαθέτει δυναμό.

Οι διαστάσεις του είναι 66x34x13 εκατοστά και ζυγίζει μόλις τρία κιλά. Έχει πιστοποιητικό αδιάβροχης λειτουργίας και στο πίσω μέρος υπάρχει ακόμα και ένα μικρό φως. Πριν λοιπόν αποχωριστείτε το αγαπημένο παλιό σας ποδήλατο για χάρη ενός καινούριου ηλεκτρικού, γιατί να μην σκεφτείτε και την εναλλακτική λύση μιας αγοράς ενός ανάλογου kit. Αναμφίβολα θα σας στοιχίσει πολύ λιγότερα χρήματα.

Εκτός του PikaBoost, διατίθενται παρόμοια συστήματα, όπως το Zipforce και το Velospeeder ή αυτό ενός μοτέρ που τοποθετείται στον μπροστινό τροχό ή και πίσω, σαν το Bafang. Το παρακάτω video μπορεί και να σας πείσει.

{https://www.youtube.com/watch?v=yHx7CIfV_44}

 carandmotor.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos