Τουρκία: Η Άγκυρα διαφημίζει εδέσματα… Turkaegean για την εβδομάδα τουρκικής κουζίνας - Δείτε βίντεο

29 Μαϊος 2024 15:41

«Η ακτή του Αιγαίου της Τουρκίας τραβάει την προσοχή με το μαγευτικό τοπίο και την βαθιά ριζωμένη ιστορία της» λέει η γειτονική χώρα στην ανακοίνωση για την εβδομάδα αυτή, προβάλλοντας τουριστικούς προορισμούς

Στα... Turkaegean φαγητά ήταν αφιερωμένη η φετινή εβδομάδα τουρκικής κουζίνας που πραγματοποιήθηκε από 21 έως τις 27 Μαΐου.

Η εβδομάδα τουρκικής κουζίνας περιελάμβανε γλυκίσματα και μεζές. «Βουτήξτε στην Εβδομάδα Τουρκικής Κουζίνας από τις 21 έως τις 27 Μαΐου 2024! Γιορτάστε τις Turkaegean λιχουδιές, όπου τα φρέσκα λαχανικά και τα βιώσιμα τρόφιμα βρίσκονται στο επίκεντρο. Γευτείτε την παράδοση από το αγρόκτημα στο τραπέζι, ενώ απολαμβάνετε τον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο» είναι το μήνυμα που συνοδεύει το ανάλογο βίντεο από τον τουρκικό Οργανισμό Τουρισμού.

Μάλιστα, την Τρίτη 28/5 γιορτάστηκε και στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα όπου οι καλεσμένοι πήγαν για να γευτούν τους μεζέδες αυτούς.

Η εβδομάδα τουρκικής κουζίνας, η οποία γιορτάστηκε φέτος για τρίτη χρονιά και είναι μια εκδήλωση που επιβλέπει δίνοντας το παρών κάθε χρόνο η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, είχε διάφορες νόστιμες, υγιεινές, παραδοσιακές συνταγές της βιώσιμης τουρκικής κουζίνας, που εκτελούνται χωρίς να παράγουν απόβλητα (zero waste) και αναδείχθηκαν στο πλαίσιο διάφορων δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos