Επεισόδια έξω από τα Δικαστήρια Πύργου -Οργισμένοι συγγενείς της 11χρονης πήγαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο

11 Ιουνίου 2024 14:51

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν λίγη ώρα έξω από τα δικαστήρια Πύργου, κατά τη μεταφορά του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συγγενείς της 11χρονης, με την οργή τους για το αδιανόητο και ανατριχιαστικό έγκλημα να ξεχειλίζει, κύκλωσαν το περιπολικό που μετέφερε τον δολοφόνο.

Δυνάμεις της Αστυνομίας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο η οργή των συγγενών ξεχείλιζε, με αποτέλεσμα να ακολούθησαν συμπλοκές τους με τους αστυνομικούς.

Εξαιτίας των επεισοδίων ο 37χρονος δράστης επέστρεψε στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου αναμένεται να σπεύσουν ανακριτής και εισαγγελέας.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου βρίσκεται και η οικογένεια της 11χρονης που από χθες έχει βρεθεί αντιμέτωπη με το αδιανόητο: να έχει δολοφονηθεί στυγερά το παιδί της.

«Γιατί το έκανε αυτό στο παιδί; Είχε παιδιά και ο ίδιος. Αν υπάρχει νόμος, Δικαιοσύνη, να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Να τον βάλουν μέσα και να μην ξαναδεί τον ήλιο», είπε συγγενής της ανήλικης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos