Τουλάχιστον 3.000 θέσεις εργασίας στην πλατφόρμα «Hot Jobs» της ΔΥΠΑ

11 Ιουνίου 2024 14:56

Ξεπέρασαν τις 3.000 οι θέσεις εργασίας που έχουν αναρτηθεί στην καινοτόμο πλατφόρμα «Hot Jobs» στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πλατφόρμα dypa.gov.gr/hotjobs τέθηκε σε λειτουργία τον περασμένο Νοέμβριο, με στόχο να κάνει ακόμα πιο εύκολη και άμεση τη διασύνδεση των πολιτών που ψάχνουν δουλειά με τις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό και έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 3.500 βιογραφικά υποψηφίων.

ΔΥΠΑ: Πάνω από 4.300 αιτήσεις επιχειρήσεων για τη νέα δράση απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας για 25.000 νέους
ΔΥΠΑ: Τουλάχιστον 100 επιχειρήσεις έχουν αναρτήσει στην πλατφόρμα προσφερόμενες θέσεις εργασίας
Μέχρι σήμερα, περισσότερες από 100 μεγάλες και μεσαίες κυρίως επιχειρήσεις έχουν αναρτήσει στην πλατφόρμα προσφερόμενες θέσεις εργασίας σε μεγάλο εύρος ειδικοτήτων, κυρίως για εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, πληροφορική, τεχνικά επαγγέλματα, ειδικότητες του τουρισμού και της εστίασης, γραμματειακή υποστήριξη, πωλήσεις και logistics.

Πρόκειται για επιχειρήσεις που διαθέτουν θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα και δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, φαρμάκων, αλουμινίου, καυσίμων, δομικών υλικών, συσκευασιών, καλλυντικών & υγιεινής, σε χονδρικό και λιανικό εμπόριο, υπεραγορές, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, τηλεπικοινωνίες, μεταφορές, ΙΤ, digital marketing και διαφήμιση, καθώς επίσης στον κλάδο τουρισμού και εστίασης και εξυπηρέτησης πελατών.

Όσοι αναζητούν εργασία μπορούν να βρουν τις θέσεις στην πλατφόρμα, μέσω των αναρτημένων αγγελιών και του διαδραστικού χάρτη και, στη συνέχεια, να αποστείλουν το βιογραφικό τους, με πληροφορίες για το επίπεδο εκπαίδευσης, την επαγγελματική εμπειρία, αλλά και τις δεξιότητές τους, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να καταχωρίσουν την αγγελία τους για τις κενές θέσεις εργασίας, που διαθέτουν, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία με την επωνυμία της επιχείρησης, τον αριθμό του απασχολούμενου προσωπικού, τη διεύθυνση της έδρας, τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο υπεύθυνου, τηλέφωνο και e-mail), τον αριθμό των κενών θέσεων και τις ειδικότητες που αναζητούν.

Η χρήση της πλατφόρμας, που λειτουργεί με αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων (GDPR), είναι απλή και η διαδικασία ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα.

Οι επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να αναρτήσουν θέσεις εργασίας και οι πολίτες που αναζητούν εργασία μπορούν να επισκεφτούν την πλατφόρμα στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/hotjobs

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos