Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξέσπασε ο Άλκης Κυνηγάκης – «Μόνο ο Γιαννιώτης ήταν δίπλα μου, oι αρμόδιοι να αγαπήσουν τους αθλητές»

Ο Άλκης Κυνηγάκης κατετάγη δέκατος στην μαραθώνια κολύμβηση 10χλμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, δείχνοντας πως παραμένει στην ελίτ του αθλήματος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν συναισθηματικά φορτισμένος μετά το τέλος της κούρσας. Μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως δεν είχε ανθρώπους δίπλα του στην προετοιμασία για τη μεγαλύτερη γιορτή του Παγκόσμιου αθλητισμού. Ωστόσο ευχαρίστησε πολλές φορές τον Σπύρο Γιαννιώτη, που έγινε προπονητής του και τον στήριξε σε όλη αυτή την πορεία του στους Αγώνες της Γαλλίας.

«Σήμερα ήμουν πολύ κακός είναι η αλήθεια. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ πολλά πράγματα. Ένιωθα ψυχολογικά κουρασμένος. Απ’ όλη αυτή τη διαδρομή. Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα τρία χρόνια μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Θα το πω σε εισαγωγικά, ένιωσα πως είχα πολλούς εχθρούς γύρω μου. Δουλέψαμε σοβαρά από τον Δεκέμβριο με τον Σπύρο (Γιαννιώτη). Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι έξι μήνες ή εφτά ή οκτώ, είναι τρία – τέσσερα χρόνια. Στεναχωριέμαι που δεν είχα ανθρώπους δίπλα μου και αναγκάστηκα να αλλάξω τόσους προπονητές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σπύρο γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος που έκατσε δίπλα μου στην ουσία, σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Έκανε τα πάντα για μένα. Κι εγώ προσπάθησα, από τον Δεκέμβριο που πήγα στην Κέρκυρα, να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Με όλες τις αντιξοότητες που είχα. Τέλος πάντων» ανέφερε ο Άλκης Κυνηγάκης.

«Δεν είχα ομάδα δίπλα μου. Αντί να μου ανοιχτούν οι δρόμοι μετά το Τόκιο, εμένα σφίξανε. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έγινε αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί με αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο. Αυτοί που με αντιμετώπισαν έτσι, το ξέρουν. Εγώ σε αυτό το αγώνισμα έδωσα την ψυχή μου. Ξυπνούσα και σκεφτόμουν αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρω μέσα μου ότι Έκανα τα πάντα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω περάσει αυτά τα τρία χρόνια. Έχω χάσει τον εαυτό μου. Θα ήθελα να παρακαλέσω οι αρμόδιοι είναι κοντά στους αθλητές και να τους αγαπήσουν. Kαι όχι να τους βλέπουν ως εχθρούς, γιατί είμαστε μία ομάδα, μία χώρα. Στα κακά και τα άσχημα πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και ότι να δίνουμε σφαλιάρες, επειδή μπορούμε» πρόσθεσε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos