Φωτιά στην Αττική: Καίγονται σπίτια στη Διώνη - Η αστυνομία διώχνει τον κόσμο

Η πύρινη κόλαση έφτασε στα σπίτια - Σε απελπισία οι κάτοικοι - Παλεύουν να σώσουν τις περιουσίες τους.

H φωτιά που ξέσπασε χθες στον Βαρνάβα και εξαπλώθηκε με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς, έφτασε στη Διώνη και μάλιστα έκαψε σπίτια.

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής, παρά τις συστάσεις της αστυνομίας, επιμένουν να μην απομακρυνθούν από το σημείο, καθώς βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά κοντά στα σπίτια τους. Με όσα μέσα έχουν στην κατοχή τους επιχειρούν να διατηρήσουν τη φωτιά όσο πιο μακριά γίνεται.

Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, καθώς η φωτιά τύλιξε σπίτια προκαλώντας αφάνταστη απελπισία στους κατοίκους.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία που βρίσκεται στο σημείο συνεχίζει τις προσπάθειες ώστε να απομακρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους γίνεται. Πολλοί όμως αρνούνται να συμμορφωθούν με τις συστάσεις, διότι θέλουν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Στις αποκλειστικές εικόνες του Newsbomb.gr φαίνονται οι φλόγες που έχουν ξεσπάσει στην περιοχή της Διώνης. Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών, οι οποίοι επιχειρούν ακριβώς στις αυλές των σπιτιών έτσι ώστε να μην τυλιχθούν κι άλλες κατοικίες στις φλόγες.

Απεγκλωβίστηκαν τέσσερα παιδιά και ένας ηλικιωμένος στη Διώνη
Από θαύμα σώθηκαν τέσσερα ανήλικα παιδιά και ένας ηλικιωμένος στη Διώνη, όπου η φωτιά μαίνεται.

Το πρωί της Δευτέρας εστάλη 112 για εκκένωση του οικισμού Διώνη, όμως αρκετοί ήταν οι κάτοικοι που παρέμεναν στα σπίτια τους. Έτσι, οι δυνάμεις που ήταν στην περιοχή είδαν σε σπίτι έναν ηλικιωμένο και τέσσερα παιδιά και τα απεγκλώβισαν.

{https://youtu.be/citdiYAe63c}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos